Поврзи се со нас

Верувале или не ?!

Верувале или не?!

Прашината која ќе се собере на еден квадратен метар, не смее да биде повеќе од 5 грама. Во спротивно вработениот во градска чистота во кинескиот град Сиан, добива отказ и голема парична казна.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно