Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 05/05/2019 | 14:01

Во Маврово Ростуше до 13 часот гласале 904 граѓани

Одзивот на гласачите на подрачјето на Општина Маврово и Ростуше до 13 часот изнесува 9,15%, соопшти Државната изборна комисија.

Од вкупно 9.886 избирачки запишани во единствениот избирачки список, правото на глас го оствариле 904. Во оваа општина гласањето се одвива на 39 избирачки места.

Проблеми и пречки засега не се регистрирани.

 

Напишете коментар