Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
  • Дата: 04/05/2019 | 12:34

Во Општина Врапчиште денес гласаат 11, во Маврово и Ростуше 17 избирачи

Од Општинската изборна комисија на Маврово и Ростуше информираа дека на подрачјето на оваа општина, денес во домашни услови гласаат 17 болни и немоќни лица. Вкупната бројка на избирачи изнесува 9.886 и тие се распределени на 39 избирачки места.

Во Општина Врапчиште на ден пред изборите, правото на глас го користат 11 лица, од кои шест болни и изнемоштени и пет притвореници. На избирачкиот список во оваа општина има 25.599 избирачи, во вкупно 39 избирачки места.

Напишете коментар