Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
  • Дата: 20/04/2019 | 11:58

Во општина Врапчиште денес гласаат 4 болни и 5 притвореници

Своето право на глас за Претседателските избори 2019-та, на подрачјето на општина Врапчиште, денес го остваруваат вкупно 9 лица, од кои четири болни и изнемоштени и пет притвореници, информираа од Општинската изборна комисија.

Во избирачкиот список на оваа општина има вкупно 25.594 гласачи, кои се распоредени во 39 избирачки места.

Напишете коментар