Поврзи се со нас

Вести

Зошто да се рекламирате на Gostivarpress.mk?

Интернет маркетингот овозможува одлични резултати со убедливо најмалку вложување во споредба со останатите медиуми, што моментално претставува најефтин и најефикасен начин на рекламирање:

– Ефектот на рекламата е прецизно мерлив што не е случај со останатите медиуми
– Една од предностите е што вашата реклама може да се погледне секогаш 24/7, 365 дена во годината
– Интернетот е најбрз медиум, а рекламните банери може да се менуваат, обновуваат во секое време согласно вашите потреби
– Добриот текст на нашиот портал за вашата компанија има ефект подобар од било која друга реклама во регионов
– Добивате поголема посета на сопствениот сајт и со тоа ја зголемувате побарувачката на производите и услугите кои ги нудите
– Добра позиција на порталот едноставно нуди поголема ефикасност

Порталот Gostivarpress.mk е единствен медиум од ваков вид, доста е популарен, посетуван и влијателен медиум за регионот на Гостивар. Gostivarpress.mk се истакна како најдоборо место за рекламирање, квалитетните содржини привлекуваат огромен број на посетители од сите генерации и се во можност безброј пати да го погледнат  вашиот рекламен банер, а објавата која сме ја објавиле за вас на вака високо развиен и одлично рангиран сајт засекогаш останува високо позиционирана на интернет пребарувачите како што е Goggle, Yahoo, Bing.

Информациите кои се објавуват на Gostivarpress.mk секојдневно ги пренесуваат најголемите агрегатори на вести во државава и се следат од цела држава и странство така што вашата реклама добива пошироки размери. 

За повеќе информации околку маркетингот може да не контактираат на тел: 070229279,  или побарајте понуда според вашиот буџет на: info@gostivarpress.mk или Facebook Фан страна.

НАЦРТ СО ПОЗИЦИИ ЗА БАНЕРИ

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно