Поврзи се со нас

Музика

Македонски Фолк Радио

Објавено

на

Македонски Фолк Радио – е интернет радио, дел од „Gostivarpress.mk Online Radio“ – мрежа на дигитални радија, кое е 24 часа емитува исклучиво македонска народна музика.

Музичката плејлиста се состои од богата колекција на македонски песни од различни временски периоди, изведувачи, изведби и региони во земјата, селектирана и распоредена во повеќе музички блокови во текот на денот. 

Доколку ви се допаѓа нашиот избор и ја сакате македонската народна музика. Можете да ја поддржите нашата работа и донирате според вашата желба и можност.

[wpedon id=94497]

Популарно изминативе 100 дена