Поврзи се со нас

Живот

ИНТЕРВЈУ со Митрополитот Тетовско – гостиварски г. Јосиф по повод 10 години епископски чин

Со Митрополитот Тетовско – гостиварски г. Јосиф разговараме по повод 10-годишнината од неговото пребивање во највозвишениот, но воедно и најодговорниот...

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement