Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Временска машина

Гостивар “El Hombre Dorado 1991” со ®Ban Ki Mun ®!!!

Овие раскажувања се  базирани на вистинити факти, меѓутоа некои имиња, ликови и места се (ќе бидат) изменети од драматуршки причини. Различни датуми ископани од историјата на Гостивар или ај да кажам од минатото на Гостивар, бидејќи не секој датум во ...

Прочитај повеќе »

Гостивар “седамдесет и неке” со ®Ban Ki Mun®!!!

Некогаш не така одамна постоеше еден град, стотина километри и милион години одалечени од реалноста. Околу градот имаше ограда од едноставни желби и неостварени соништа кои чекаат на шалтерот на животот да ги повикаат да бидат споени со својот сонувач. ...

Прочитај повеќе »

Овие раскажувања се  базирани на вистинити факти,меѓутоа некои имиња,ликови и места се (ќе бидат) изменети од драматурски причини.   Некогаш не така  одамна постоеше еден град стотина километри и милион години оддалечен од реалноста. Околу градот имаше ограда од едноставни ...

Прочитај повеќе »