Поврзи се со нас

ФОТО ВЕСТ

Бадникова поворка 2023 во Гостивар-Ангелчињата ги стоплија срцата на христијаните

Со песна, радост во очите и насмевки на лицето, дечињата во Гостивар го најавија Христовото раѓање. Бадниковата поворка која се...

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement