fbpx
Поврзи се со нас

Култура

Избрани авторите од Гостивар од конкурсот „Млади поетски пера-Стиховите градат мостови 2“

Тринаесет млади автори од гостиварскиот регион со свои песни ќе бидат застапени во тријазичната збирка поезија во рамки на проектот...

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement