Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

  • Дата: 02/05/2018

МАРКЕТИНГ | GOSTIVARPRESS.MK | Mожност за сите!

Со својата професионалност, актуелност, објективност, порталот Gostivarpress.mk стана влијателен и доверлив медиум.

Покрај што е секојдневно средство за информирање во регионот, државата и странство. Gostivarpress.mk е и исклучиво атрактивен рекламен простор! Голем број на локални, национални и светски компании ги препознаа бизнис предностите од овој вид на маркетинг и успешно го освојуваат пазарот.

Искористете ја и вие вашата можност, бидете лидери во вашиот бизнис – рекламирајте се на Gostivarpress.mk.

МАРКЕТИНГ можности кои ви ги нуди Gostivarpress.mk:

(ТОП) БАНЕРИ

ТОП БАНЕРИТЕ се позиционирани на врвот. Атрактивната позиција секогаш на видик на посетителот – овие позиции се најударни на порталот. Фиксни и ротирачки, се прикажуваат  24/7 на насловна и сите останати категории.

Позиција 1 Позиција 2 Позиција 3 Позиција 4 Позиција 5
11.000 ден. 10.000ден. 9.000ден. 7.000ден. 6.000ден.

 

БАНЕРИ

БАНЕРИТЕ се позиционирани низ порталот. Поставени се помеѓу најатрактивните теми, фиксни и ротаирачки се прикажуваат 24/7 на насловна.

Позиција 6 Позиција 7 Позиција 8 Позиција 9
6.000 ден. 6.000 ден. 5.000 ден. 3.000 ден.

 

ПРОМОТИВЕН ТЕКСТ (PR)

ПРОМОТИВЕН ТЕКСТ е вид на промоција која подразбира нарачана статија наменета за информирање, промоција на одреден настан, компанија, производ, јавни набавки, соопштенија, награди. Статијата може да содржи текст, фотографии и видео. Во цената влегува споделување на социјални мрежи и дополнително спонзорирана објава на Фејсбук.

објава, граф-дизајн, социјални мрежи пишување, објава, граф-дизајн, социјалн имрежи
1.500 ден. 2.000 ден.

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ МАРКЕТИНГ УСЛУГИ

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ како што се излегување на терен, фотографирање, пишување промотивни (PR)текстови, изработка на банери, креирање маркетинг кампања се наплатува дополнително по договор.

ЧЕСТИТКИ

Објава на честитки по повод државни и верски празници. Се подготуваат и објавуваат на порталот. Во цената влегува споделување на социјални мрежи и дополнително спонзорирана објава на Фејсбук.

За сите дополнителни информации може да не контактирате на:

НАЦРТ НА ПОЗИЦИИ ЗА БАНЕРИ:

Оставете коментар

Вашата Емаил адреса нема да биде објавена.Задолжителните полиња се означени *

*