Поврзи се со нас

Технологија

Колку често треба да се менуваат лозинките на нашите кориснички профили?

Никој не сака да менува лозинки, особено оние кои имаат голем број на кориснички сметки. Кој ќе ги памети сите?...

Претседателски избори

Маркетинг

Advertisement
Advertisement
Advertisement