Поврзи се со нас

Репортажи

Дворот на Василески во Гостивар е рај за очи и душа! Уникатно катче кое дише со љубов и внимание

Нема човек кој би останал рамнодушен на комплетната убавина што ќе го дочека во дворот од семејната куќа на Василески...

Advertisement
Advertisement
Advertisement