Поврзи се со нас

ИЗБОРИ 2024

Скратени часови на 23 април и 7 мај во училиштата во кои ќе се гласа на изборите

Во вторниците 23 април и 7 мај, т.е. деновите пред одржувањето на изборите, училиштата во кои утредента ќе се организира...

Претседателски избори

Маркетинг

Advertisement
Advertisement
Advertisement