Поврзи се со нас

Парламентарни избори 2020

Шест дами пратенички од ИЕ 6 – од нив три се од Гостивар

Симулацијата на мандати, направена според првичните резултати од Државната изборна комисија, покажува дека во шестата изборна единица ќе има 6...

Advertisement
Advertisement

Маркетинг

Advertisement
Advertisement
Advertisement