Поврзи се со нас

Локални избори 2022

Мевмед Џафери: Неуморно ќе работиме, ќе ја промениме сликата за безидејноста!

Предизборните активности на кандидатот за градоначалник на Општина Маврово и Ростуше од ВМРО ДПМНЕ, Мевмед Џафери продолжуваат со посета на...

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement