Поврзи се со нас

Музика

Дубиоза колектив бара од фановите да потпишат петиција за Евросонг, сакаат да пеат под знамето на Апсурдистан

Членовите на групата Дубиоза колектив од БиХ ги замолија фановите да потпишат петиција за нивно заминување на Изборот за песна...

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement