Поврзи се со нас

Референдум 2018

Преброени комплет гласовите во општина Гостивар – кој е резултатот?

Околу 23 часот, Државната изборна комисија ги објави првичните резултати од референдумското гласање во Гостивар. Како што наведува ДИК, процесуирани...

Advertisement
Advertisement

Маркетинг

Advertisement
Advertisement
Advertisement