Поврзи се со нас

Регион

Турција бара од НАТО медицински персонал и теренски болници

Турција официјално побара помош од сојузниците на НАТО за справување со последиците од серијата силни земјотреси. Медицински тимови и опрема...

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement