Поврзи се со нас

Бизнис

ИНОВАЦИЈА НА КОМПАНИЈАТА АСИНУС- ГОСТИВАР: Складирање на свежо овошје со био турбо технологија во нов погон во Македонски Брод

Компанијата Асинус Дооел – Гостивар, со седиште во Општина Македонски Брод во постоечката фабрика за откуп и преработка на свежо...

Advertisement
Advertisement

Маркетинг

Advertisement
Advertisement
Advertisement