Поврзи се со нас

Македонија

Пожари на отворено има сѐ почесто, изминати 24 часа регистрирани 15

Петнаесет пожари на отворено евидентирал Центарот за управување со кризи (ЦУК) во изминатите 24 часа. Како што се наведува во...

Advertisement
Advertisement

Маркетинг

Advertisement
Advertisement
Advertisement