Поврзи се со нас

Забава

НАУЧНИЦИТЕ ПОТВРДИЈА: Душата постои и таа е бесмртна

Двајца сериозни западни научници, британскиот физичар, сер Роџер Пенроуз и Германецот Хенс Дир, соопштија дека човекот има душа и оти...

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement