Поврзи се со нас

Вести

На гинекологија во Гостивар ќе нема доволно лекари, половина од гинеколозите заминуваат во пензија

За една година во Гостивар ќе нема доволно гинеколози кои ќе вршат породување на жените и оперативни гинеколошки зафати. Четири...

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement