Поврзи се со нас

Технологија

Измислена „паметна облека“ која го засилува Wi Fi сигналот и помага за штедење на батерија

По смарт телефоните, телевизорите и часовниците, на ред да се „опамети“ стигна и облеката. Иноваторите велат дека дојде време, кога...

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement