Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Огласи

МОНТЕНЕГРО вработува – Станете дел од големото семејство

Со цел натамошен раст и развој, МОНТЕНЕГРО ДОО Гостивар отвора повеќе нови работни места. Монтенегро маркетите имаат потреба од следните работни позиции: КАСИЕР ПРОДАВАЧ МЕСАР/КАСАП ПРОДАВАЧ НА ДЕЛИКАТЕС МАГАЦИОНЕР РАКОВОДИТЕЛ НА МАРКЕТ ЗАМЕНИК РАКОВОДИТЕЛ НА МАРКЕТ  Потребни квалификации (Касиер, Продавач ...

Прочитај повеќе »

Објавете ги бесплатно вашите огласи за вработување на Gostivarpress.mk

Со цел за брзо и ефективно обезбедување на вработени на работните позиции за кои имате потреба, како и сите оние кои бараат работа на едно место да се информираат за отворените работни места во Гостивар, ги известуваме компаниите и останатите ...

Прочитај повеќе »