Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 18/04/2019 | 16:45

Промо спотови на Конзерваторски Центар Гостивар за објекти од културното наследство на градот

Национална установа „Конзерваторски Центар“ Гостивар, во чест на Меѓународниот ден на културното наследство, 18-ти април и со цел за едукација на младата популација промовираше видео-спотови за објекти од културното наследство на Гостивар.

„Да ја изградиме иднината со зачувување на минатото”, порачуваат од Конзерваторски Центар Гостивар.

Во продолжение погледнете ги промо спотовите за Саат Кулата и црквата “Св. Димитрија’’.

Промо видео Саат Кула

Промо видео Св.Димитрија

Напишете коментар