Na ndiqni në:

Gostivari

Një gostivaras e ka maltretuar bashkëshorten e palëvizshme dhe e ka lënë pa ilaçe dhe ushqim

Botuar

  • македонски јазик

Prokuroria themelore publike Gostivar deri te gjykata kompetente nënshtroi Propozim për lëshimin e urdhrit penal kundër personit në moshë 53 vjet, për veprën penale të kryer – Lëndim të obligimeve familjare nga neni 203 paragrafi 1 në lidhje me nenin 45 nga Kodi penal.

“I akuzuari në periudhë kohore të pacaktuar me lëndim të ashpër të obligimeve ligjore, qëllimisht nuk ka ofruar kujdes në kohë bashkëshortes që është person i palëvizshëm. I akuzuari nuk është kujdesur për mirëmbajtjen e higjienës personal të së dëmtuarës, nuk i ka dhënë barna dhe ushqim. Ai në disa raste e ka tërhequr për flokësh dhe e ka shtyrë për duarsh dhe i ka dhënë barna joadekuate për gjum. Për shkak të veprës penale të kryer, Gjykata themelore Gostivar të akuzuarit i ka shqiptuar dënime me burg nga tre muaj e cila nuk do të bëhet në qoftë se nuk kryen vepër tjetër penale në afat prej një viti.”, informon prokuroria.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена

error: Содржината е сопственост на Gostivarpess.mk!