Na ndiqni në:

Maqedoni

ZAP punëson 40 nëpunës

Botuar

  • македонски јазик

Zyra e të ardhurave publike ka hapur konkurs për punësimin e gjithsej 40 nëpunësve civilë.

Bëhet fjalë për vende pune në pozita të ndryshme në Drejtorinë e Përgjithshme të ZAP, si dhe në disa rajone. Në drejtorinë rajonale Tetovë, në të cilën përfshihet edhe drejtoria tatimore në Gostivar, janë hapur pozita për: asistent i ri për analizë dhe menaxhim të borxhit, inspektor i ri tatimor, specialist i ri i IT-së për mirëmbajtjen e sistemeve informative, analist për analiza dhe matje të performancës, bashkëpunëtor i ri për punët e përgjithshme dhe të përbashkëta dhe nëpunës tatimor i pavarur për përcaktimin e taksave të tatimpaguesve.

E gjithë shpallja, e cila zgjat deri më 20 Janar, mund ta gjeni në linkun.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена