Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
  • Дата: 05/05/2019 | 08:27

Избирачките места во Општина Гостивар отворени навреме – гласањето тече непречено

Денес се спроведува вториот круг од Претседателските избори 2019. Според информациите од претседателот на Општинската изборна комисија на Гостивар, Мустафа Муслиу, сите избирачки места се отворени навреме, во седум часот утрово, со што е овозможено непречено гласање на граѓаните запишани во избирачкиот список.

Во Општина Гостивар гласањето се одвива на 121 избирачко место, а вкупниот број на гласачи изнесува 79.493.

Првите податоци околу излезоста ќе се знаат по 10 часот.

Напишете коментар