Поврзи се со нас

Локални избори 2022

Листа на кандидати за советници од Партија за Движење на Турците во Македонија – ПДТ за Гостивар

Објавено

на

Редослед  
Име  
Презиме  
Пол  
1 ЕЛЈАСА ФЕЈЗУЛАИ Машки
2 БУЛЕНТ КАМБЕР Машки
3 ЕДА ИЛЈАЗИ Женски
4 АЛАЕДИН ШАБАНИ Машки
5 ОНУР ХУСЕЈНИ Машки
6 БЕРРА ХУСЕИНИ Женски
7 ЕРБИЉ ТОСКА Машки
8 ЕННУР АЛИЈИ Машки
9 ЏАНАН ХУСЕИНИ Женски
10 АШИЈАН ШАБАН Женски
11 ЕНЕС АЛИЈИ Машки
12 АЈШИН СЕРЈАНИ Женски
13 ЈОНУС МАКСУТИ Машки
14 МУСТАФА ФЕЈЗУЛАИ Машки
15 ДУЈГУ МУХАРЕМИ Женски
16 ХАБИЛ МИЛАИМИ Машки
17 ШИНАЗИ ЈУСУФИ Машки
18 ЕЛИФ АЛИЈИ Женски
19 ЕНСАР КАМБЕРИ Машки
20 АЈСЕР МИЛАИМИ Женски
21 ЃУЗЕМЕ НЕСИМИ Женски
22 АЛИШАН СЕРЈАНИ Машки
23 ЕНГИН ИЛЈАЗИ Машки
24 НУРСЕЛ ХУСЕЈНИ Женски
25 ЕРЏАН АЛИТИ Машки
26 МУТАЛИП ЈАШАРИ Машки
27 ЕМИНА ШАБАНИ Женски
28 НАДЕР НЕСИМИ Машки
29 ЗЕЌИРИЈА МУХАРЕМИ Машки
30 ХАТИЏЕ ХУСЕИНИ Женски
31 АЈШЕ ХАВЗИЈИ Женски
Сподели ја веста:
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement

Популарно изминативе 100 дена