• Дата: 14/05/2018

Од полноќ: Ново поскапување на горивата, четврто по ред

Регулаторната комисија за енергетика денес на пладне ги одреди новите цени на горивата, кои ќе важат после полноќ, најмалку во наредните две седмици.

ЕУРОСУПЕР БС-95 = 71,50 ден.
ЕУРОСУПЕР БС-98 = 73,50 ден.
ЕВРОДИЗЕЛ = 63,00 ден.
ДОМАЌИНСТВО ЕЛ-1 = 52,00 ден.