Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

  • Дата: 13/08/2018

ПИСМА: Граѓани реагираат – децата играат покрај куп ѓубре

Читател ни испрати фотографии од расфрлан смет во близина на детско игралиште кај автобуската станица. „Греота е за децата да играат во ваква нехигиена и хаос. Забележавме дека дојде камион и го испразни ѓубрето од контејнерите, но тоа што е наоколу остана расфрлано, кучињата го разнесуваат насекаде. Децата заслужуваат да играат на чисто и пријатно место, а не во смрдеа и ѓубре“, пишува читателот.

Оставете коментар

Вашата Емаил адреса нема да биде објавена.Задолжителните полиња се означени *

*