Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 09/05/2019 | 09:22

Прекини на струјата денес во делови од Гостивар

Компанијата ЕВН Македонија информира дека во текот на денешниот ден (9 мај) поради изведување зафати на електро-дистрибутивната мрежа, во делови од Гостивар ќе има прекини во снабдувањето со струја.

Електрична енергија ќе нема: од 10 до 12 часот на ул„18 Ноември“(кај полицијата), ул „Илинденска“ (кај пицерија Долчино) и дел од ул „Сретко Крстески“.

Од 13.30 до 15.30 часот на дел од ул „Браќа Блажевски“ и „18 Ноември“

Од 9 до 14 часот во дел од селото Дебреше (од црквата надолу кон џамијата)

Напишете коментар