Na ndiqni në:

Çfarë, ku, si?

MONTENEGRO MARKETET: Promovim i ri mujor me PIKË BONUS (16.07.21 – 15.08.21)

Botuar

  • македонски јазик

Montenegro marketet e përgatitën promovimin e ri mujor me shumë çmime tërheqëse dhe shumë pikë BONUS, të synuara për konsumatorët e tyre besnik. Nga sot 16 Korrik e deri më 15 Gusht 2021, ekstra ofertë me super çmime të ulëta në të gjitha Montenegro marketet në Gostivar.

Si edhe në promovimet e tjera ashtu edhe në këtë këtu janë  pikët bonus nga Montenegro klub kartela, nëpërmjet të cilëve keni mundësi për realizimin e bonuseve plotësuese gjatë blerjes, çdo produkt sjell numër të caktuar të pikëve, që janë të treguara afër vet produktit në broshurë, si dhe shfrytëzimin e zbritjes të gjithë llogarisë gjatë gjithë vizitave të ardhshme në Montenegro Marketet.

(Shpallje komerciale)

Сподели ја веста:

ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

Дали користите PayPal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена