fbpx
Na ndiqni në:

Gostivari

Automjete pa patentë, shoferë pa vërtetime mjekësore, stërmbushje, pa pajisje dimërore – Policia kontrolloi transportuesit e nxënësve në Gostivar

Botuar

  • македонски јазик

Zyrtarët policorë të SPB-së Tetovë dje (03 shkurt) nga ora 6:30 deri në ora 9:30, në 7 pika në Gostivar, kanë kryer aksion kontroll  të automjeteve dhe shoferëve të cilët kryejnë transportin publik të udhëtarëve, kryesisht nxënësve.

Gjatë kontrollit në Gostivar janë sanksionuar 7 vetura pa leje, 2 vetura me konstatim stërmbushje, 1 automjet pa pajisje dimërore dhe 2 vozitës pa certifikatë mjekësore.

Kontrollet me qëllim dhe përmbajtje të tillë do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, për të zbuluar me kohë dhe larguar nga qarkullimi mjete teknike me defekte, mjete pa licencë për transport publik dhe mangësi të tjera ligjore, me qëllim rritjen e sigurisë së pasagjerëve dhe trafikut në përgjithësi në zonën e SPB Tetovë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена