Поврзи се со нас

Бизнис

Центар за моторни возила – Гостивар

 

Една изрека вели: Автомобилот што го возиме, зборува многу за самите нас. Токму затоа, не може да ни биде сеедно кому ќе го довериме техничкиот преглед за нашиот автомобил.

Бараме бескомпромисен квалитет, безбедност, искуство и ефикасност. Овие карактеристики, за среќа во Гостивар може да се најдат на една адреса – “Центар за моторни возила Гостивар”.

Висококвалификуван стручен тим, сопствена станица за технички преглед и анализа на моторни возила со најсовремени дијагностички апарати и уреди за утврдување на техничката состојба на моторните возила. Регистрација на возила во најкус можен рок. Вие треба само да го донесете вашето возило, се` останато е работа на ЦМВГ.

Сите клиентите се љубезно прифатени од персоналот, а во станицата работи и референт од МВР задолжен за издавање на сообраќајни дозволи и регистарски таблички. Во кругот има и брокерска куќа за издавање на полиси од сите осигурителни компаниии. Центарот со децении е прв избор на возачите од Гостивар.

Центарот за моторни возила – Гостивар нуди и бесплатни вондредни технички прегледи на регистрирани возила.

Дека Центарот за моторни возила е едно големо семејство на задоволни клиенти потврдува бројката од 9.150 регистрирани членови, која не престанува да расте. Дилемата околу проверката на миленикот на четири тркала ја снемува, кога имате гаранција дека сте во  центарот на вниманието на организацијата, која со  гордост е носител на највисоко општинско признание „18-ти Ноeмври“.

Кои услуги ги нуди?

Tехнички преглед на сите видови моторни возила:

– Патнички
– Товарни
– Автобуси
– Трактори
– Приколки
– Мопеди
– Трицикли
– Сите работни машини
– Полнење на пневматици со Азот
– Издавање на шестмесечни картони за технички прегледолки

Документација

– Издавање на меѓународни полномоштва за управување со моторни возила
– Издавање на меѓународна возачка дозвола
– Издавање на пробни таблици.
– Брокерска куќа за издавање на полиси од сите осигурителни компании

Административна поддршка

– Одјава на возила
– Промена на сопственик.
– Полнење на пневматици со Азот
– Регистрирање на моторни возила – комплетно пополнување на вирмани за наплата на јавни патишта, таблици, сообраќајна книшка, налепница, таксени марки и др.

Во блиска иднина најавуваат да прерасне во вистински регионален центар за возила со воведување на најсовремените уреди за проверка и исполнување на еуро 5 и еуро 6 стандардите, а-тести, хомологација и др.

Друштво за Техничко испитување и анализа на моторни возила
Центар за моторни возила дооел – Гостивар

ул„Илиндеднска“ ББ Гостивар, Македонија
Телефон
+389 (0) 42 214 504
Телефон/Факс
+389 (0) 42 214 504
Работно време: понеделник – петок 08:00 до 16:00

(комерцијална објава)

Сподели:
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена

error: Содржината е сопственост на Gostivarpess.mk!