Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 17/05/2019 | 22:00

Погледнете ги најинтересните и најчудни автомобили на светот

Честопати луѓето зборуваат за својот автомобил од соништата, но иако се работи за „соништа“, тоа сепак се желби за поседување на миленик на четири тркала во рамки на нормалата. Е, има и такви кои отишле чекор подалеку и се опуштиле во дизајнот и креирањето на автомобилот надвор од рамките на очекуваното.

Колку биле креативни пресудете сами!

Погледнете ги најинтересните и најчудните автомобили на светот!

Напишете коментар