Поврзи се со нас

Локални избори 2022

Листа на кандидати за советници од БЕСА за Гостивар

Објавено

на

Редослед  
Име  
Презиме  
Пол  
1 ДАШМИР АРИФИ Машки
2 ЏЕВАИР МИФТАРИ Машки
3 ЕЏРЕН МЕХМЕТИ АБДУЛАЈИ Женски
4 БЕТИМ АЌИФИ Машки
5 МУСА ОСМАНИ Машки
6 ФЛАМУРЕ АМЕТИ Женски
7 ЛИРИДОН ДЕМИРИ Машки
8 ОРНЕЛА САЛАИ Женски
9 ЏЕВРИЈЕ ДЕХАРИ Женски
10 ФАРУК АБАЗИ Машки
11 САМИР БЕЈНИ Машки
12 ОМЕР ШАБАНИ Машки
13 МАГБУЛЕ МИФТАРИ Женски
14 САБРИ НУРЕДИНИ Машки
15 ЉУЉЗИМЕ МЕМЕДИ ЗУЛБЕАРИ Женски
16 АДИС ХАСИПИ Машки
17 ЕЛИФЕ ИСМАНИ Женски
18 ЛАВДРИМ БЕЌИРИ Машки
19 ФЛОРИЈЕ СИНАНИ Женски
20 ЕНВЕР ВЕЛИУ Машки
21 МИРЈЕТА БЕЈНИ Женски
22 ТРЕНДЕЛИНА ДЕАРИ КАРПУЗИ Женски
23 АДНАН ДЕХАРИ Машки
24 ЌЕНАН ХАМИДИ Машки
25 БЕРАТ АЈДАРИ Машки
26 АЈШЕ МЕМЕДИ-БАЈРАКТАРИ Женски
27 ДРИТАН ИМЕРИ Машки
28 МУЈЕСЕР ИЛЈАЗИ Женски
29 МАРИГОНА ЈАО Женски
30 АРТАН НУРЕДИНИ Машки
31 АРБЕН АДЕМИ Машки
Сподели ја веста:
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Advertisement

Популарно изминативе 100 дена