• Дата: 27/11/2016

Рекламирајте го вашиот бизнис на Gostivarpress.mk

Gostivarpress.mk ви нуди маркетинг простор каде ќе можете да ја претставите, промовирате, изрекламирате вашата компанија, бизнис, услуга итн.

Интернет маркетингот е поефикасен и далеку поприфатлив од традиционалниот маркетинг, емитувајќи дигитални маркетинг пораки до потрошувачите за многу помали трошоци во однос на ТВ рекламирањето или печатените кампањи, информирајќи поширока публика.

Порталот Gostivarpress.mk е единствен медиум од ваков вид, доста е популарен, посетуван и влијателен медиум за регионот на Гостивар. Нашиот портал секојдневно на читателите им презентира вести за случувањата, настаните и актуелностите од Гостивар и околните населени места. Единствени сме во понудата на информации од локален карактер, кои секојдневно се обновуваат. Освен вести и информации, содржината на нашиот портал ја збогатуваме со интересни приказни од животот, интервјуа, репортажи и други стории кои го привлекуваат вниманието на читателите. Во работата на порталот е вклучен професионален тим со
долгогодишно искуство во новинарското известување.

За повеќе информации околку маркетингот може да не контактираат на тел: 070229279, info@gostivarpress.mk или Facebook Фан страна.

Со почит.

НАЦРТ СО ПОЗИЦИИ ЗА БАНЕРИ