• Дата: 05/03/2018

Од полноќ: Поскапуваат БС-98 и Евродизелот

Регулаторната комисија за енергетика денес на пладне ги одреди новите цени на горивата, кои ќе важат после полноќ, најмалку во наредните две седмици.

ЕУРОСУПЕР БС-95 = 65,50 ден.
ЕУРОСУПЕР БС-98 = 67,50 ден.
ЕВРОДИЗЕЛ = 58,00 ден.
ДОМАЌИНСТВО ЕЛ-1 = 46,50 ден.