• Дата: 28/04/2017

СЕ ПРОДАВА ЗГРАДА СО ДВОРНО МЕСТО 428 m2.

Се продава воената зграда со дворно место 428 m2 на ул. Јна, наспроти казино. Со целосна документација и маркица за градба п+5+п. За повеќе информации 070473237.