fbpx
Na ndiqni në:

Gostivari

KONKURS për poezi nga autorë të rinj nga Gostivari

Botuar

  • македонски јазик

Shoqata për kulturë dhe vlera të përbashkëta “KRIK 094”- Gostivar shpall konkurs për poetë të rinj nga Gostivari, në kuadër të projektit “Pendët e reja poetike- Vargjet ndërtojnë ura 2”.

  • Të drejtë të pjesëmarrjes kanë poetët e rinj nga 14 deri 25 vjet nga zona e Komunës së Gostivarit, të cilët shkruajnë poezi në gjuhën maqedone, shqipe dhe turke.
  • Në konkurs merret pjesë me dërgimin e një poezie në gjuhën amtare. Tema është e lirë.
  • Krijimet duhet të dërgohen në e-mailin zdruzeniekrik094@gmail.com më së voni deri 22 Prill 2022. Bashkë me krijimin autorët detyrimisht duhet të dërgojnë edhe të dhënat e tyre: emri dhe mbiemri, mosha, adresa e banimit dhe numër telefoni për kontakt.
  • Krijimet poetike që do të jenë të përzgjedhura, do të përkthehen në të tre gjuhët (gjuhë maqedone, shqipe dhe turke) dhe do të publikohen në përmbledhje të përbashkët tri gjuhësore.
  • Autorët e përzgjedhur do të fitojnë një kopje të librit dhe lëvdatë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена