Na ndiqni në:

Maqedoni

Konkursi për pranim në konviktet publike për vitin akademik 2022/2023

Botuar

  • македонски јазик

Ministria e Arsimit dhe Shkencës shpalli konkurs për pranimin e studentëve në konviktet publike në vend për vitin akademik 2022/2023.

Janë 2555 vende të disponueshme në 18 konvikte në 14 qytete. Gjithsej 808 vende janë të disponueshme në pesë konvikte studentore në Shkup.

Studentët që aplikojnë në konkurs duhet të plotësojnë aplikacionin elektronik të postuar në portalin e internetit http://e-uslugi.mon.gov.mk ose të dorëzojnë aplikacionin në letër direkt në konvikt.

Afati i fundit për regjistrimin elektronik të studentëve të regjistruar në vitin e dytë, të tretë dhe të katërt fillon më 24 qershor dhe do të zgjasë deri më 1 korrik 2022, ndërsa për studentët e regjistruar në vitin e parë regjistrimi elektronik do të jetë nga data 1 korrik deri më 8 korrik 2022.

Në Коnkursin e shpallur renditen kushtet për pranim në konviktet publike, dokumentet e kërkuara dhe mënyra dhe procedura e pranimit.

Сподели ја веста:

ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

Дали користите PayPal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена