Na ndiqni në:

Maqedoni

MASH i shpalli rezultatet nga konkurset për bursa të nxënësve për vitin shkollor 2021/2022

Botuar

  • македонски јазик

Ministria e arsimit dhe shkencës i shpalli rezultatet nga konkurset për ndarjen e bursave të nxënësve për vitin shkollor 2021-2022.

Fituesit e kategorive të ndryshme të bursave studentore publikohen në faqen e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës së bashku me marrëveshjen e bursave.

Më së voni deri më 3 dhjetor 2021, çdo fitues i bursës duhet të shkarkojë dhe plotësojë tre kopjet e marrëveshjes përkatëse të bursës dhe ta dorëzojë atë së bashku me një kopje të llogarisë personale të transaksionit në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës.

Kandidatët e refuzuar do të kenë mundësi të paraqesin ankesë pranë Ministrisë, në adresën: Blv. “Shën. Cyril dhe Metodius ”nr. 54, 1000 Shkup ose përmes e-mail adresës: ucenicki.stipendii@mon.gov.mk, pas marrjes së vendimit në adresën e shtëpisë me arsyetimin se përse nuk është pranuar kërkesa.

MASH jep bursa për: mbështetje sociale të nxënësve; për nxënësit me nevoja të veçanta; për nxënës të talentuar; për nxënës të talentuar – sportistë; për nxënës të talentuar – artistë; për nxënësit e regjistruar në klasa të dyfishta; për të regjistruar në arsimin profesional trevjeçar; për nxënësit romë dhe për nxënësit nga mësimdhënia e disa llojeve të profesioneve.

Bursa për mbështetje sociale të nxënësve 

Fitues të bursës
Kontratë për bursë

Bursa për nxënës me nevoja të veçanta

Fitues të bursës
Kontratë për bursë

Bursa për nxënës të talentuar

Fitues të bursës
Kontratë për bursë

Bursa për nxënës të talentuar-sportistë  

Fitues të bursës
Kontratë për bursë

Bursa për nxënës të talentuar -artistë 

Fitues të bursës
Договор за стипендија

Bursa për nxënës të regjistruar në klasa të dyfishta

Fitues të bursës nga konkursi i parë
Fitues të bursës nga konkursi i përsëritur
Kontratë për bursë

Bursa për nxënës nga viti i parë të cilët realizojnë plane mësimore nga lëmia elektro-teknike, lëmia gjeodezi, lëmia hotelierike-turistike, lëmia bujqësore-veterinere, lëmia makinerike ose tekstile-të lëkurës. 

Fitues të bursës
Kontratë për bursë

Bursa për nxënës të shkruar në arsim trevjeçar profesional 

Fitues të bursës nga konkursi i parë
Fitues të bursës nga konkursi i përsëritur
Kontratë për bursë

Bursa për nxënës nga lëmia ndërtimtari-gjeodezi 

Fitues të bursës
Kontratë për bursë

Bursa për nxënës nga lëmia maqinerike

Fitues të bursës
Kontratë për bursë

Bursa për nxënës nga lëmia testile-të lëkurës 

Fitues të bursës
Kontratë për bursë

Bursa për nxënës nga lëmia hotelierike-turistike 

Fitues të bursës
Kontratë për bursë

Bursa për nxënës nga lëmia bujqësore-veterinere 

Fitues të bursës
Kontratë për bursë

Bursa për nxënës nga lëmia elektroteknike  

Fitues të bursës
Kontratë për bursë

Bursa për nxënës Romë

Fitues – kategoria e parë
Kontratë për bursë

Fitues – kategoria e dytë
Kontratë për bursë

Fitues – kategoria e tretë
Kontratë për bursë

Fitues – kategoria e katërt
Kontratë për bursë

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Огласи за вработување:

Анкета

Дали ги поддржувате предлог мерките за вработените во јавните институции (сертификат за вакцина, ковид-тест или потврда за прележаност)?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена

error: Содржината е сопственост на Gostivarpess.mk!