Na ndiqni në:

Gostivari

Regjistrimi në Komunën e Gostivarit: Banorë 59.770 qytetarë, 33.076 shqiptarë, 12.807 maqedonas, 7.597 turq…

Botuar

  • македонски јазик

Numri i popullsisë rezidente (që jetojnë në këtë zonë) në Komunën e Gostivarit është 59.770 qytetarë, nga të cilët 29.321 meshkuj dhe 30.449 femra, sipas të dhënave nga Regjistrimi i vitit 2021.

Sipas kombësisë, 12.807 janë maqedonas, 33.076 shqiptarë, 7.597 turq, 2.273 romë, 17 vlleh, 73 serbë, 25 boshnjakë, 487 janë në rubrikën “të tjerët nuk përmenden”, 2 persona nuk janë deklaruar dhe 4 të panjohur.

Sipas statistikave të regjistrimit, në komunën e Gostivarit numërohen 20.054 amvisëri dhe 27.954 banesa.

Сподели ја веста:

ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

Дали користите PayPal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена