Na ndiqni në:

Gostivari

Kontejnerët e parë inteligjentë nëntokësorë të vendosur në Gostivar

Botuar

  • македонски јазик

Higjiena më e mirë dhe selektim i mbeturinave në një mënyrë moderne. Ky është qëllimi i pilot projektit për kontejnerët inteligjentë nëntokësorë që zbatohet në Gostivar. Dy kontejnerët e parë të këtij lloji janë vendosur në parkun e qytetit, pranë spitalit.

“Sot promovuam kontejnerët inteligjentë nëntokësorë, të parët e këtij lloji në rajonin tonë. Ky është një pilot projekt që paraqet një risi dhe shpresojmë të përmirësojmë higjienën publike në qytetin tonë. Kjo është mënyra më moderne e trajtimit të mbetjeve, ku qytetarët e një zone të caktuar kanë  kartë përdorimi, ndaj vetëm banorët e një zone të caktuar do të kenë të drejtë të përdorin kontejnerin përkatës në lagjen apo vendbanimin e tyre. Ky sistem i marrë si shembull nga Zvicra mundëson edhe selektimin e mbeturinave”, tha kryetari Arben Taravari.

Kontejnerët e parë inteligjentë nëntokësor në Gostivar janë donacion i prodhuesit Hamdi Zaimi, me origjinë nga Gostivari.

Сподели ја веста:

ИСТРАЖУВАЧКА АНКЕТА:

Дали користите PayPal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена