fbpx
Na ndiqni në:

Gostivari

Në komunën e Vrapçishtit jetojnë 19.842 banorë, mbi 15.100 janë shqiptarë, 3.099 turq, 875 maqedonas…

Botuar

  • македонски јазик

Sipas të dhënave nga Regjistrimi 2021, të cilat janë publikuar sot, numri i popullsisë rezidente në Komunën e Vrapçishtit është 19.842 banorë, prej tyre 9.744 meshkuj dhe 10.098 femra.

Sipas kombësisë, 875 janë maqedonas, 15.109 shqiptarë, 3.099 turq, 3 romë, 6 serbë, 9 boshnjakë, 6 janë në rubrikën “të tjerët nuk përmenden”, 1 i panjohur.

Sipas statistikave të regjistrimit, në territorin e Komunës së Vrapçishtit janë 5.155 amvisëri dhe 7.509 banesa.

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Отворени огласи за вработување:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Популарно изминативе 100 дена