fbpx
Na ndiqni në:

Gostivari

Një banor i Vrapçishtit dyshohet se ka dhënë deklaratë të rreme para gjykatës

Botuar

  Prokuroria Themelore Publike në Gostivar ka iniciuar procedurë dhe në gjykatën kompetente ka dorëzuar Propozim për dhënien e urdhërit penal kundër personit të moshës 44 vjeçare për vepër penale – Dhënie e deklaratës së rreme nga neni 367 paragrafi 1 i Kodit Penal.

  “Më 19.10.2021, i pandehuri ka dhënë deklaratë të rreme para gjykatës, duke u paraqitur si dëshmitar- i dëmtuar në seancën kryesore në procedurë për akuzën për veprat penale të Fajdes dhe Zhvatjes. Duke vepruar kështu, ai ka mohuar pretendimet në procesverbalin e kallëzimit të ngritur, në bazë të të cilave është ngritur aktakuza ndaj personit të dyshuar për këto dy krime”, njoftoi Prokuroria.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

  Отворени огласи за вработување:

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

  Популарно изминативе 100 дена