Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 08/04/2019 | 10:30

Купувај и добиj! – Нова наградна игра на МОНТЕНЕГРО Маркети

МОНТЕНЕГРО не престанува позитивно да ги изненадува своите купувачи! Денес официјално започна големата наградна игра на МОНТЕНЕГРО Маркети: „КУПУВАЈ И ДОБИЈ СО МОНТЕНЕГРО МАРКЕТИ“.

Наградната игра ќе трае до 8 јули 2019 година, за кога е закажано главното извлекување. Како и во досегашните наградни игри на МОНТЕНЕГРО, условите и начинот на учество се многу едноставни, а наградите се навистина вредни.

Се‘ што треба да направите е да соберете 3 фискални сметки со сума над 500 денари, од било кој Монтенегро маркет. На секоја сметка треба да има барем по еден производ од брендовите кои се на флаерот од наградната игра.

Пополнетиот купон со ваши податоци заедно со трите фискални сметки, оставете ги во обележаните кутии во Монтенегро маркетите и очекувајте награди.

Најсреќниот добитник ќе ја има можноста да добие нов автомобил Citroen C3, а покрај главната награда верните потрошувачи ќе бидат наградени и со 5 велосипеди, 5 машини за перење, 5 телевизори, 5 микробранови печки и 5 правосмукалки.

Пазарувајте, собирајте фискални сметки и станете потенцијален добитник на некоја од наградите и автомобил Citroen C3.

Со МОНТЕНЕГРО МАРКЕТИ секогаш добивате повеќе!

(комерцијална објава)

Напишете коментар