Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!  • Дата: 17/07/2019 | 10:00

Поздрав од Гостивар! Разгледници и фотографии од едни други времиња… (трет дел)

Претходно, во првиот дел низ разгледници се потсетивме на изгледот и духот на Гостивар, во вториот дел го видовме Гостивар во различни периоди низ историјата. Во третиот дел разгледуваме стари фотографии од градот кои веруваме не сте имале можност да ги погледнете до сега. На една од фотографиите може да се забележи Саат-кулата со целоснa купола, што е навистина реткост и нејзиниот автентичен изглед во минатото.

Поздрав од Гостивар! Разгледници и фотографии од едни други времиња… (прв дел)

Поздрав од Гостивар! Разгледници и фотографии од едни други времиња… (втор дел)

Напишете коментар